sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Reseptit: Lehtikaalisipsit

Lehtikaali- kaunis ja terveellinen

 



Lehtikaali sisältää runsaasti c-, a- ja b-vitamiinia, rautaa ja valkuaisaineita.Se sopii myös koristekasviksi hienon ulkomuotonsa takia.
  • sipsit lehti/palmukaalista
100 g lehti- tai palmukaalia
n. 1 rkl öljyä
ripaus suolaa
(raastettua parmesaania)

Revi lehdet irti lehtiruodista ja sekoita öljyn ja suolan kanssa.
Levitä lehdet leivinpaperille niin etteivät ne ole päällekkäin
(raasta halutessasi päälle parmesaania).
Paahda 150 asteisessa uunissa n.10 minuuttia kunnes sipsit ovat rapsakoita.
Paperin ohuet sipsit palavat helposti joten ole tarkkana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti